Logo

Hornfisk gratineret med ost og pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hornfiskefilet
6 spsk olie
6 spsk pesto
1 citron
6 skiver hvidt brød
100 g blå skimmelost
salt og peber

Fileterne deles i mindre stykker og krydres med salt og peber.
Brødet smuldres og røres med olie, citronsaft og den blå skimmelost.

Heri blandes også pestoen.
Fileterne lægges i et ovnfast fad og blandingen smøres over.
Fadet sættes i ovnen ved 200°C i ca. 25 min.

Serveres med pasta og tomatsalat.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.924 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her