Logo

Krokonens leverfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krokonens leverfad

400 g kalvelever
30 g hvedemel
50 g smør
2 løg (ca. 100 g)
3 dl mælk
evt. karry
1 tsk groft salt + 1 tsk groft salt
¼ tsk friskkværnet peber + friskkværnet peber
kulør
4 tomater (ca. 475 g)
200 g haricots verts
Tilbehør: 1 kg kartofler

Leveren skylles, befries for sener og hinder og skæres i skiver.

Vendes i hvedemel tilsat krydderier og steges i smør (3 min. på hver side).

Tages op og holdes varm i serveringsfadet.

Løgene pilles, skæres i skiver og svitses sammen med tomatbåde i restsmørret fra leveren.

Panden koges af med mælk, smages til med salt, peber og evt. karry.

Tilsættes kulør og hældes ved leveren.
Bønnerne koges i letsaltet vand og kommes ovenpå leveren ved serveringen.

Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her