Logo

Gratinerede skorzonerrødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gratinerede skorzonerrødder

600 g skorzonerrødder

salt

1 spsk eddike

1½ spsk smør eller marga­rine

2½ spsk hvedemel

2,5 dl mælk

100 g reven Danbo-ost

2 æg

2 spsk persille hakket

¼ tsk reven muskat

Pynt: rosmarinnåle

Tilbehør: brød, grøn salat i Tomatma­rinade - se Tillæg

*

Skyl og skræl skorzonerrødderne og kog dem ca. 12 minutter i vand, tilsat salt og eddike.

Lad dem dryppe godt af og læg dem i smurt, ildfast fad.

Bag fedtstoffet af med hvedemelet og pisk mælken i.

Pisk godt og lad saucen småkoge 5-10 minutter.

Tag den af varmen og rør os­ten i.

Tilsæt de sammenpiskede æg lidt efter lidt.

Smag om nødven­digt saucen til med lidt salt og tilsæt persille og muskat.

Hæld den over skorzonerrødderne i fadet og gratiner retten 10-15 minutter ved 250°C.

Drys med rosmarinnåle og server brød og salat til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her