Logo

Røget linsesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

olie
175 g røget bacon
2 stilke bladselleri
2 gulerødder
2 løg
9 dl hønsebouillon
175 g puy-linser
1 ½ dl piskefløde
en klat smør
peber
1 spsk hakket bredbladet persille

Skær bacon og grønsager ud i små tern.

Varm en smule olie op på en pande og steg baconen, til den får lidt farve. Tilsæt grønsagerne.

Lad det stege i 8-10 minutter, til grønsagerne er blødgjort.

Tilsæt linser og hønsebouillon og lad det koge under låg i 45 minutter.

Tilsæt fløde og smør.

Suppen krydres med peber og persille. 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her