Logo

Grillede grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 tomater
4 peberfrugter
4-6 små nye pillede løg
4 små squash

Marinade:
6 spsk vand
3 spsk tomatketchup
2 fed presset hvidløg
2 tsk oregano
2 tsk spidskommen
1 knivspids tørret chili

Skyl og tør tomater, peberfrugter og squash.
Befri peberfrugterne for frø og frøstol (det hvide), og skær den i kvarte.
Halvér tomater, squash og løg.
Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og pensl det på grønsagerne.
Læg grønsagerne på grillen med snitfladen nedad for at brune dem.
Vend dem, og grill til de er møre - pensl evt. af og til.
Tomater grilles ca. 5 min., løg 12 min., squash og peberfrugt ca. 10 min.

Tips: Eftervarmen på grillen kan udnyttes til desserten. Læg hele bananer med skræl på grillen, vend dem efter ca. 10 minutter. Når de er helt sorte, er de færdige.

Kan serveres med puré af 200 g frugt, fx jordbær eller hindbær, puréret med 2-3 spsk sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her