Logo

Vegetarisk Skærepølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g Gluten
100 g Havregryn
50 g Valnødder
3 Bouillonterninger
2 Løg
2 tsk Gærekstrakt
2 fed hvidløg (kan ulades hvis det ønske)
2 tsk Rosmarin
2 tsk Oregano
2 tsk Løgpulver
2 tsk Basilikum
2 tsk Estragon
1 tsk Timian
1 tsk salt
2 tsk Dild (tørret el. frosset)
2 spsk Gærflager
2 spsk Kinesisk soya
2 spsk citronsaft
1 buket Persille
8 Oliven eller en lille ds tomatpuré
2 tsk mild Paprika
5 dl Lunken vand

Valnødderne og havregrynene, blendes i foodprocesseren.
Derefter tilsættes løg, samt de øvrige krydderier.
Bouillonterningerne og gærekstrakt opløses i det varme vand.
Vandet tilsættes lidt ad gangen.
Gluten kommes i til sidst medens foodprocesseren stadig kører.
Denne portion deles i 4 lige store dele, hver del rulles til en pølse.
Hver pølser, kommes i en kogepose, som rulles sammen og bindes for.
Kom alle pølserne i en gryde med vand, som dækker pølserne.
Skal koges i ca. 1 ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her