Logo

Rollmops i Malabar peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 små friskfangede sild uden ben men med skind
2 store hakkede løg
salt og sort Malabar peber
 
Lage:
1 dl vand
1 dl eddike
1-2 spsk sukker
1 tsk salt
¼ tsk friskkværnet Malabar peber
4 hele nelliker
2 laurbærblade
 
Fileterne kan eventuelt deles på langs hvis de er store.
Kødsiden drysses med hakket løg og salt og Malabar peber og rulles.
Rullerne stilles i bunden af en gryde, så de holder hinanden stående fast.
Lagen koges sammen i en anden gryde og hældes over.
Gryden opvarmes forsigtigt, til lagen lige når under kogepunktet, hvorefter gryden tages af varmen.
Sildene køler af i lagen og serveres kolde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.143 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her