Logo

Marineret oksekød med grønsager i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g oksekød

Marinade:
1 spsk olie
1 spsk soya
2 spsk sherry
2 tsk ingefærpulver
2 fed hvidløg

Grønsager:
125 g champignon
1 porre
1-2 gulerødder
1 pastinak
¼ knoldselleri
1 rød peberfrugt

Drys:
2 spsk sesamfrø

Skær kødet i strimler og bland marinaden i en skål.
Læg kødet i marinaden og lad det trække 1 time.
Skær champignonerne i skiver og porre, gulerødder, pastinak, selleri og
peberfrugt i strimler.
Steg kødet et par min. i en varm wok.
Tilsæt grønsagerne og steg endnu ca. 5 min. under omrøring.
Smag til med ingefær og drys med sesamfrø.
Servér med kogte ris, soya og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her