Logo

Grønkålssuppe - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 personer. Trykkoger: 8-10 min. - Alm. gryde: ca. 1 time

# Ingredienser

1 kg letsaltet flæsk
1 pk (200-250 g) grønkål, hakket & frosset
2 l vand  
2-3 gulerødder, skrællede
500 g kartofler, skrællede
4 spsk hvedemel
salt
evt. sennep ved serveringen

* Tilberedning

Skær flæsket i skiver og kom det i gryden med den frosne kål, gulerødder, kartofler og vand.
Trykkog 8-10 minutter - afkøl hurtigt.
Tag kød og grønsager op.
Skær gulerødder i skiver og kartofler i kvarte.
Jævn suppen og tilsæt gulerødder og kartofler.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her