Logo

Stuvet hvidkål, spidskål eller savoykål - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Del kålhovedet i 4 dele, fjern stokken og snit kålen.
Kom den i gryden med 1 dl vand.

Trykkog:
- hvidkål 5-10 minutter.
- spidskål 3-6 minutter.
- savoykål 3-4 minutter.
Afkøl hurtigt.
Kom kålen i en stuvning lavet af 50 g smør eller margarine, 5 spsk hvedemel og 6 dl væske (grønsagsvand + mælk).


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her