Logo

Langes Sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk Udvandede sildefileter
1 ½ dl Olivenolie
1 ½ dl tør Sherry
1 ½ dl Eddike
1 dl Vand
4 dl Sukker
4 stk Løg
1 bdt Dild

Læg de udvandede sildefileter og de skivede rå løg lagvis i et dybt fad.
Bland olie, vand, Sherry og eddike. Opvarm det og opløs sukkeret. Lad det afkøle og hæld det over sildene. Skal trække mindst 24 timer i køleskab.

Retten er inspireret af en Ambassaderåd Lange fra den norske ambassade i København.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 527 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her