60 g  hvedemel 
¼ tsk  salt 
¼ tsk  bagepulver 
2 spsk  parmasan 
1 ½ dl  mælk 
1 æg 
30 g  margarine  
1 pk. bacon 
1 løg 
300 g  oksekød 
Salt og peber 
1 dl  tomatketchup 
30 g  margarine 
3 spsk  parmesan
  
Lav en pandekagedej (meljævning rørt i skål). 
Bag pandekagerne - der skal blive 8 små pandekager. 
Skær baconen op i terninger og steg dem uden fedtstof i en gryde, til de er lysebrune - tag dem op. 
Skær løget i terninger og steg dem i baconfedtet, til de er gyldne - tag dem op. 
Brun oksekødet og kom bacon og løg tilbage i gryden. 
Tilsæt tomatketchup, salt og peber og lad retten småstege 10 min. 
Smag til. 
Rul hver enkelt pandekage om en klat fyld. 
Læg pandekagerullerne tæt op ad hinanden i et ovnfast fad, kom 
margarineklatter over og drys med parmesan. 
Bag pandekagerullerne 15 min. ved 250ºC og server dem straks.