Logo

Rødkålssalat med pistacier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ rødkål
1 stor rødbede
1 citron
brun farin
25 g pistacier til pynt

Snit rødkålen fint.
Skræl rødbeden og skær den i tynde strimler eller riv den groft på et rivejern.
Vend rødkål og rødbede sammen med revet citronskal, citronsaft og farin. Smag til med salt og peber.
Pynt med grofthakkede pistacier.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her