Logo

Kylling - Chicken Tikka Masala

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling - Chicken Tikka Masala

Utroligt, men sandt: Denne indisk krydrede ret er ikke kommet fra Indien til Europa, men fra Europa til Indien! Tilberedning: 25 min. (+ tid til marinering)


# Ingredienser 

400 g kyllingebrystfileter

50 g Tikka Masala-krydderi

3 spsk græsk yoghurt 10%

4 små rødløg

40 g frisk ingefær

1 spsk olie

1 dåse pizzatomater (400 g drænet vægt)

1 spsk koncentreret tomatpuré

0,75 dl piskefløde

salt og sort peber


* Tilberedning 

Skær kyllingebrystet i terninger og bland dem med Tikka Masala-krydderiet og yoghurten i en skål.

Mariner kødet i 1 time.

2 rødløg hakkes, 2 rødløg skæres i smalle både.

Ingefæren skrælles og hakkes meget fint.

Olien varmes op på en pande.

Løg og ingefær svitses.

Kødet tilsættes, og det hele steges i yderligere 1 minut.

Dåsetomater, koncentreret tomatpuré og 1 dl vand hældes på panden og koges op.

Det hele koges under låg i 10 minutter ved mellemvarme.

Til slut tilsættes fløde, og retten smages til med salt og peber.

Server med løse ris eller pasta.

 

Kylling - Chicken Tikka Masala

EKSOTISKE AROMAER

Færdige krydderipastaer til kød. Tikka kaldes de, kan man få i mange forretninger med asiatiske varer. Tandoori Tikka udfolder i øvrigt bedst sin pikante smag i forbindelse med grillet eller stegt kød.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her