Logo

Persillesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 spsk balsamico
5 spsk olivenolie
1 bdt bredbladet persille
1 bdt rucola salat
1 lille bakke feldsalat
50 g parmesanost
evt. lidt friseesalat

Rens og pluk alle salaterne og persillen.
Vend dem først i olien, dernæst i balsamicoen.
Med en tyndskræller skrælles tynde flager af parmesanosten.
Det hele vendes sammen.
Serveres til fx.
Tomatrisotto med peberfrugt og persillesalat med godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.717 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her