Logo

Kartoffelsalat med sylteagurker, purløg og creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En grillaften ville ikke være komplet uden en kartoffelsalat, og selvom der er hundredvis af ting, man kan tilføje til kartoflerne, kan jeg stadig bedst lide smagen af cremefraiche og purløg. Den er klassisk frisk...
 
Til 8 personer
900 g voksagtige nye kartofler såsom typen Jersey Royal, skrubbede
3 spsk Lauras sennepsdressing
175 g små syltede agurker, skåret i skiver
1 lille løg, finthakket
65 ml cremefraiche
65 ml mayonnaise
4 spsk klippet frisk purløg
salt og friskkværnet sort peber
 
Kog kartoflerne i vand tilsat salt i 15-20 minutter, til de lige nøjagtig er møre.
Lad dem dryppe grundigt af og skær dem midt igennem, evt. flere gange, hvis de er store.
Hæld kartoflerne over i en serveringsskål, rør den franske sennepsdressing i og sæt dem til side, til de er kolde.
Afkøl kartoflerne i køleskabet indtil du er klar til at servere dem.
Tilføj da de syltede agurker og det hakkede løg til kartoflerne og bland forsigtigt sammen.
Bland creme fraichen, mayonnaisen og purløget sammen, rør det i kartoflerne og smag til med rigeligt salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her