Logo

Orange sneboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¼ dl øl
2 ½ dl vand
4 dl (250 g) hvedemel
4 æg
1 knsp. salt
1 kg appelsiner/clementinere
Desuden: 250 g palmin
sukker

Pisk øl, vand, æggeblommer, hvedemel og salt til en dej. Lad dejen hvile i 10 minutter Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Pil appelsinerne og del dem uden at skindet går i stykker. Varm palminen op. Dyp appelsinstykkerne i dejen og kog dem i fedtstoffet, til de er gyldne. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Server dem drysset med sukker.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her