4 personer. Kogetid i trykkoger: 10 min. 
2 kyllinger a 7-800 g 
50 g smør 
1 knust fed hvidløg 
1 hakket løg 
2 spsk hvidvinseddike 
2 dl halvtør hvidvin 
2 dl bouillon eller suppe 
1 laurbærblad 
1 tsk oregano eller merian 
salt, peber 
250 g champignon 
10 udstenede, sorte oliven 
1 bdt persille 
* Tilberedning
Del kyllingerne i kvarter. 
Lad smørret blive gyldent i trykgryden. 
Brun fjerkræstykkerne på alle sider heri. 
Tilsæt det hakkede løg og lad det snurre med ganske kort. 
Kom hvidløg, vineddike, hvidvin, bouillon samt krydderierne i gryden. 
Læg låg på og bring gryden på tryk. 
Lad retten koge i 10 min. 
Rist imens de rensede champignon i lidt smør i en gryde. 
Tag hurtigt trykket af gryden. 
Kom champignon i og smag retten til. 
Server den i et halvdybt fad og drys de sorte oliven over. 
Løse ris serveres til.