Logo

Pork and Crab Ball Soup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g hakket svinekød
75 g hakket fiske fillet
100 g groft hakket krebsehaler
200 g groft hakket bambus-skud
1 storgulerod
1 fed hvidløg
1 æg
1 spsk hvedemel
salt
friskkværnet sort peber
2 forårsløg, diagonalt-skåret i skiver
2 l suppe-bouillon
2 spsk soya sauce

Svinekød, fisk og krebsehaler blandes hvorefter farsen tilsættes revet bambus-skud, gulerod og hvidløg i en skål. Pisk ægget let op og tilsæt sammen med hvedemel, salt og peber efter smag. Æltes grundigt.
Farsen formes nu i boller og sættes i køleskab i 30 min.
Suppe-bouillon bringes i kog i en stor pande hvorefter boller, forårsløg og soya-sauce tilsættes.
Kog i 3 min. og skru ned for varmen; lad simre i 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.773 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her