Logo

Røget laks med fennikelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 2 personer:

4-6 skiver røget laks
1-2 stk fennikel
1 fintsnittet chili
saft fra 1 citron
lidt fintsnittet timian
3 spsk Jomfru Olivenolie
Salt og peber

Tilberedning:
Anret laksen på to tallerkner. Snit fenniklen papirstyndt og vend i en skål med chili, citronsaft, timian, olivenolie og salt. Lad det stå og marinerer i 5 minutter. Server til laksen med et godt brød til.
--------

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.495 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her