Logo

Kalveinderlår “Rosa” med soja, lime og peanuts

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 4 personer

400 g kalveinderlår
100 g peanuts
50 g ingefær
4 stk forårsløg
1 bundt koriander
2 stk lime
½ dl soja
1 dl jordnøddeolie
Havsalt
Sort peber

Kalveinderlåret krydres med salt og peber og brunes i jordnøddeolie ved høj varme i cirka 30 sekunder på hver side. Den skal være rosa  indeni.
Stegen hviler 10 minutter og skæres i tynde skiver, der anrettes på en tallerken. Ingefær og limeskal rives ud over kødskiverne.
Forårsløgene snittes fint og drysses over retten sammen med peanuts og korianderen, der plukkes i mindre blade.
Soja, jordnøddeolie og limesaft piskes sammen til en vinaigrette, der hældes over retten
Rasmus Kofoed

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her