Logo

Nakkekotelet grillet og stuvet spidskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 2 personer.

4 tynde stk nakkekotelet
½ spidskål
1 tsk spidskommen
2 dl piskefløde
1 tsk dijon sennep
frisk timian
salt og peber

Tilberedning:
Læg kødet på en rist og steg det i en varm ovn, 200ºC i ca 8-10 minutter. Vend det undervejs og krydr med salt og peber. Snit spidskålen og kom den i en gryde med spidskommen, fløde og sennep. Vend det sammen og lad det simre ca 4-5 minutter. Smag spidskålen til med plukket timian, salt og peber. Server til kødet evt. med kogte kartofler eller ris til.
-------

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.322 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her