Logo

Nakkekotelet på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 nakkekoteletter
olie til pensling
små træspid

BBQ-sauce:
1 dl olivenolie
½ dl æblecider eddike
½ dl Worcestershiresauce
1 dl chili tomatsauce
2 tsk løgpulver
3 spsk brun farin
2 fedhakket hvidløg
salt
peber

Rissalat:
4 dl ris
2 dl rosiner
3 tomater uden kerner, skåret i tern
1 gul peberfrugt i store tern
1 grøn peberfrugt i store tern
100 g sorte oliven uden sten

Dressing:
4 spsk olivenolie
4 spsk limesaft
2 spsk fint hakket persille
1 fint hakket løg
2 fedhakket hvidløg

Rør ingredienserne til BBQ-saucen sammen og lad den trække mindst 1 time.
Den ene halvdel af saucen skal bruges under grillstegningen og den anden halvdel som dip-sauce til det tilberedte kød.
Tilbered salaten i god tid. Den bliver bedst, hvis den får lov til at trække mindst en time i køleskab, inden den serveres.
Kog risene efter anvisning på emballagen.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med salt og peber.
Bland den med risene mens de endnu er varme, og lad dem afkøle.
Giv rosinerne et kort opkog i vand og lad dem derefter dryppe godt af.

Bland rosiner, tomater, peberfrugter og oliven med risene.
Stil rissalaten i køleskab indtil servering.
Dup kødet tørt. Skær det i 2 ½ cm tykke stave på langs.
Sæt kødstavene på spid, pensl dem med olie og grill dem ca. 8 minutter på hver side.
Pensl med BBQ-sauce de sidste par minutter.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her