Logo

Tarteletter med skinke, ost og spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 tarteletter
200 g skinke - kogt
300 g spinat – frost
1 dl fløde
1 knsp muskatnød - revet
100 g mozzarellaost

Skinke skæres i tern.
Den frosne spinat optøes i kasserolle under svag varme.
Når det meste af vandet er fordampet, tilsættes skinketern, muskatnød, fløde og det halve af mozzarellaosten.
Fyld massen i tarteletterne.
Drys mozzarellaost over.
Tarteletterne gratineres i forvarmet ovn ved 175° i et par min.

Serveres straks.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her