(Til 4 personer)
4 mellemstore squash 
Fyld: 
3 løg i tern 
2 fed hakket hvidløg 
2 spsk Becel flydende 
500 g hakket svinekød 
Salt og peber 
50 g soltørrede tomater skåret i strimler 
250 g Cremefine Naturell 
1 bundt friskhakket timian 
Lage: 
0,5 dl hvidvin 
0,5 dl grønsagsbouillon 
30 g pinjekerner 
Sauce: 
250 g Cremefine Naturell 
4 spsk danskvand 
Salt og peber 
2 fed finthakket/presset hvidløg 
20 g soltørrede tomater skåret i små tern 
1 bundt friskhakket mynte
Vask squashene grundigt. Flæk dem på midten og udhul dem med en ske. 
Fyld: Kom løg og hvidløg i en gryde og svits det i Becel flydende. 
Tilsæt kødet og brun det godt. Krydr med salt og peber. 
Tilsæt soltørrede tomater, Cremefine Naturell og timian. 
Varm det hele hurtigt igennem. 
Kom fyldet i squashene. 
Hæld bouillon og hvidvin i et ovnfast fad og placer squashene i fadet. 
Bag i en 150°C varm ovn i ca 45 min. 
Drys pinjekerner over retten efter 30 min og bag færdig. 
Rør alle ingredienser sammen til sauce og server den til de fyldte squash, sammen med grøn salat og lækkert brød.