Logo

Irsk stuvning med lammekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Irsk stuvning med lammekød

 
1 kg lammekølle, nakke eller skulder
1 kg melede kartofler
3 løg (ca. 200 g )
250 g gulerødder
3 laurbærblade
6 hvide peberkorn
1 tsk salt
5 dl bouillon (terning+vand)
         
Kødet skæres i mundrette tern.
Kartofler og løg skæres i tern, gulerødderne skæres i skiver.

B. Kød og grønsager lægges lagvis i en tykbundet gryde 

sammen med salt, peberkorn og laurbærblade.
Bouillon hældes ved.
Småkoger under låg ca. 1½ time til kødet er meget mørt og 

grønsagerne er kogt lidt ud.
Pynt evt med hakket persille ved serveringen.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her