Logo

Irsk stuvning med svinekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g svinekød eller nakkefilet i tern 2 x 2 x 2 cm
3 løg
1 1/2 kg kartofler
4 gulerødder
salt og peber
1/2 l bouillon
Tilbehør:
Groft brød
        
Kødet duppes tørt med køkkenrulle.
Skær de rensede løg i tern eller skiver.
Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i skiver.
Kartofler, kød, gulerødder og løg lægges lagvis i en gryde.
Drys med salt og peber. Hæld bouillon ved.
Kog 30 - 40 minutter under låg ved svag varme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta med muslinger og tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt hvidkålshovedEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Portugisiske løgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekage-lagkage med is og chokoladesauceDet ligner en lagkage, men bundene består af en kæmpe bunke pandekager, og imellem lagene...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
32606-10-2010 17:34:28 Sonia Olson
I en rigtig Irsk Stuvning skal der hvidkål i - til den angivne portion vil jeg tage en lille hvidkålshoved

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os