Deller:
200 g hakket svine ell. kalvekød
200 g oksekød
2 spsk hvedemel
1 æg
1 hakket løg
1 dl mælk
½ finthakket chili (kernerne tages fra)
½ groftrevet squash
1-2 groftrevet gullerødder
Salt/Peber
1 tsk spidskommen
Olie til at smøre fadene
Det hele blandes godt sammen og røres grundigt og 4 kæmpedeller formes og kommes i hver sit fad (med lidt plads omkring til grønsagerne)
Alle 4 fade kommes i ovnen ved 200º.
Grønttopping:
Olie til stegning
1-2 Porre snittet i fine stykker på 3-4 cm
1 løg hakket
12 sherrytomater eller almindelige tomater skåret i kvarte
1 Squash i snitter på 4-5 cm.
50 g groftreven ost (den slags man har)
Alle grønsagerne woksteges i lidt olie i ca. 10 min. og fordeles over de 4 kæmpedeller. Ost kommes på toppen, og fadene kommes tilbage i ovnen i ca. 30 min. ved 200º.