Logo

Rødbeder med balsamico og fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kogte rødbeder
1 spsk smør
1 løg
2 spsk rødvinseddike
2 spsk balsamico
1 spsk sukker
1 dl fløde
salt og friskværnet peber
evt citronsaft
 
Skær rødbederne i tykke stave på godt 1 cms tykkelse godt 5 cm længde. Skær igen i bittesmå tern.
Sauter løget klart i smør, hæld lidt vand på og lad vandet dampe væk.
Kom rødbeder og eddikerne i gryden.
Drys sukker over rødbederne, vend forsigtigt og lad rødbederne suge
saften.
Hæld fløden ved og lad den koge tyk.
Smag til med salt og peber.
Pres lidt citronsaft over til sidst, hvis der mangler lidt syre.
Serveres varme til alle former for kød og stegt fisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her