
Prøv at servere
friskdampede grønne asparges med appelsinstykker og en cremet
krydderurtedressing. 
Se flere opskrifter med asparges på madABC.dk
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 4 min. 
 
#
250 g grønne
asparges 
1-2 appelsiner 
1 lille rødløg 
 
Dressing: 
50 g mayonnaise 
3 spsk kærnemælk 
1 spsk
hvidvinseddike 
1 spsk hakket frisk
estragon 
1 spsk hakket
basilikum 
salt og peber 
*
 
Knæk den træede ende
af de grønne asparges. 
Læg de grønne
asparges i en sauterpande, og damp dem møre i letsaltet, kogende vand i ca. 4
min. 
Tag dem op, og lad
dem dryppe af. 
Skær skrællen af
appelsinerne, og skær frugtkødet i skiver eller både. 
Pil rødløget og hak
det fint. 
Anret asparges og
appelsinstykker på to tallerkener. 
Pisk dressingen
sammen, hæld den over, og drys med rødløg. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin