Logo

Perlefiskernes muslingesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 fiskebouillonterninger
1 l vand
væden fra muslingerne
1 dåse muslinger i vand
salt
peber
paprika
evt. lidt safran
2 spsk citronsaft
1 dl kaffefløde
1 dl fintklippet purløg

Bouillonterningerne koger op med vand, og heri blandes dåse muslingerne med suppen, dette varmes – koger ikke – sammen med fløde, salt, peber, paprika og evt. safran. Smages til med citronsaft og til sidst klippet purløg. Dejlig nem og billig suppe nydt med franskbrød eller flûte og ost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.123 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her