Logo

Kanin a la Winther

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kaninryg (mørbraden)
250 g champignoner
2 løg
3 fedhvidløg
1 dl tomat ketchup
2 dl vand
2 dl fløde
1 tsk oregano
timian
salt

Kaninmørbraden skæres i små stykker. Løg, hvidløg hakkes.

Champignon renses og skæres i store skiver. Alt svitses i en gryde.

Vand og tomat ketchup tilsættes. Krydderier tilsættes.

Retten småkoger i 45 min. Fløde tilsættes og saucen jævnes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her