
Denne nemme opskrift på yoghurtmousse er hurtig at lave.
Friske jordbær og yoghurt gør den frisk i smagen og perfekt som dessert med få
kalorier.
(4 pers.) 
 
# Ingredienser:
175 g friske eller dybfrosne, optøede jordbær
100 g sukker (ca. 1¼ dl)
1½ dl yoghurt naturel
2 æggehvider
Pynt: flødeskum. 
*
 
Fremgangsmåde:
Findel bærrene med elpisker eller i blender. 
Tilsæt sukker og yoghurt og pisk det sammen. 
Sæt det i fryseren, til det er jævnt, 1-2 timer. 
Rør af og til i det. 
 
Pisk æggehviderne stive og vend dem i frugtmassen. 
Sæt den i fryseren igen 1-2 timer før serveringen. 
Der røres i den af og til. 
Den skal være blød og sjappet ved serveringen. 
 
Tips: Denne yoghurtmousse er hurtig og nem at lave. Den
er frisk i smagen og en fin dessert en varm sommerdag. Yoghurtmoussen kan også
laves med hindbær, solbær eller anden frugt.