Logo

Konfekt med solsikkekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør
200 g havregryn
1 dl solsikkekerner
50 g kakao
4 spsk kaffe(-drik)
150 g sukker
 
Smørret blødgøres og havregryn samt solsikkekerner røres i og æltes
derefter sammen med de øvrige ingredienser.
Konfekten formes til små runde kugler, der evt. rulles i kokosmel eller klid.
Konfekten opbevares et køligt sted og spises inden for 3 uger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her