Logo

Fiskespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g sejfilet uden skind
400 g rødfiskefilet uden skind
1 stor squash
salt

Marinade :
2 friskhakket chili
2 spsk friskhakket koriander
2 ½ spsk hakkede soltørrede tomater
saft fra 1 citron
1 dl god olivenolie
½ tsk friskkværnet peber

For at gøre fisken mere fast, saltets den og stilles i køleskab i 8 timer.
Ingredienserne til marinaden blandes sammen.

Fisken og squash skæres ud i 3 x 3 cm store stykker og sættes på 8 spid. Derefter marineres spiddene i 1 time.
Grill spiddene et par minutter på hver side.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her