
Tilpasset camping og Trangia sæt 
 
300 g sej eller lignende fisk 
4 kviste rosmarin 
2 gulerødder 
2-3 jordskokker 
½ citron 
Olie 
Salt og peber 
Tilbehør: 
3 dl ris 
5 dl vand 
1 dl yoghurt naturel 
Lidt chilipulver 
Salat 
  
Risene koges i den store gryde med vand, chili og yoghurt i ca. 20 min. 
Tag gryden af blusset og lad den stå lunt, pakkes ind i fx et håndklæde. 
 

Imens gøres fisken klar. 
Rosmarinkvistene plukkes for blade på nær de 2 øverste cm. 
Fisken skæres i strimler og rosmarinspidet stikkes skiftevis igennem fra højre mod venstre, se billedet. 
Med en kartoffelskræller 'skræller' man gulerødder og jordskokker på langs, så man får nogle lange, brede strimler. 
Først steges fiskespidet i olie i 4 min. på hver side.
Steg grønsagerne sammen med spidene de sidste 5 min. på panden.
Server retten med salat.