600 g svinemørbrad 
1 spsk olivenolie 
salt og peber 
1 aubergine 
2 hele hvidløg 
2 majskolber 
1 gul squash 
evt. 250 g grønne asparges 
1-2 spsk olie 
Pynt: 
1 lime 
1 bundt rucola 
Skær auberginen i ½-1 cm tykke skiver. Drys med salt og læg dem i et dørslag i ca. ½ time. 
Afpuds svinemørbraden for sener, pensl med olie og krydr med salt og peber. Grill mørbraden i ca. 20 minutter i alt. Vend kødet af og til. Pak kødet i alufolie og lade det hvile i ca. 15 minutter inden udskæring. 
Skær hvidløgene igennem og pensl skærefladen med lidt olie. Læg dem på grillen med skærefladen nedad først. Når de er passende stegt, vendes hvidløgene og lægges ud i kanten af grillen og steges færdig. 
Steg imens majskolberne skåret i passende stykker, aftørret aubergine, squash i ½ cm tynde skiver og asparges penslet med olie. Krydr med salt og peber. Ved servering pyntes med rucola og limebåde.