
 
Mariner gerne kødet dagen i forvejen, så det rigtigt kan
trække smag fra krydderier og krydderurter. 
Arbejdstid: 25 min. Marinering: 1-6 timer. Stegetid: 15 min.
 
#
8-10 skiver flæsk 
1 fed hvidløg 
1 spsk citrontimian (se tips) 
salt og peber 
 
Persillesauce: 
1 dl cremefraiche 
1 økologisk citron 
persille, estragon, oregano 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
nye kartofler 
grønsager eller salat 
*
 
BANK evt. flæskeskiverne tyndere med en kødhammer. 
Bland knust hvidløg, citrontimian, salt og peber og gnid det
ind i kødet. 
Stil det i køleskabet 1-6 timer. 
 
RØR cremefraiche sammen med fintrevet citronskal og hakkede
krydderurter efter smag. 
Smag til med citronsaft, salt og peber. 
 
STEG flæskeskiverne 5 min. på hver side over indirekte varme
(eller i ovnen). 
Brun herefter flæsket over direkte varme (eller en
grillpande) et par min. på hver side. 
Server med "persillesauce", nye kartofler og
grønsager eller salat. 
 
TIPS: Du kan erstatte citrontimian med timian og lidt
fintrevet citronskal. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin