Logo

Sild i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 sild med skind men udbenet
1 løg
kapers
syltede drueagurker eller asier
1 dåse flåede tomater eller
evt. friske rødløg
persille/løvstikke
tomatpuré
salt og peber
 
De velrensede sild drysses med lidt salt og peber.
Sildefileten fyldes med hakkede løg, agurk og kapers.
Rulles sammen med skindsiden udad og lægges tæt i et smurt ovnfast fad.

De flåede tomater hældes over sammen med tomatpuré.
Til sidst fordeles rødløgsringe og klippede krydderurter over silden. Sættes midt i ovnen ved 225ºC i 15 minutter.
Serveres varm eller kold med brød og smør eller små pillekartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.230 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her