Logo

Lam i kål - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 20 min.

# Ingredienser

1½ kg lammebryst, kølle eller bov
1 lille hvidkålshoved snittet groft
10-12 hele peberkorn
2 laurbærblade
groft salt
2 dl vand

* Tilberedning

Skær kødet i store stykker og kom dem i trykgryden skiftevis med den groftsnittede hvidkål.
Kom peberkorn, laurbærblade, salt og vand ved.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Kog retten i 20 min.
Tag hurtigt trykket af gryden.
Smag til og server med groft brød og sennep til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her