
Dej: 
250 g  smør el. margarine 
200 g  sukker 
4 æggeblommer 
2 dl  mælk 
150 g  hvedemel 
3 strøgne tsk  bagepulver 
 
Marengsdej: 
4 æggehvider 
300 g  sukker 
2 tsk  vaniljesukker 
100 g  hasselnødder (kan undlades) 
 
Fyld: 
4 dl fløde 
4 dl  cremefraiche 18 % 
 
Frugt: 
jordbær og dåse ferskner eller hvad man synes
*
  
Smør og sukker piskes hvidt og skummende
Ægblommer tilsættes en ad gangen
Hvedemel og bagepulver blandes
Vendes i skiftevis med mælk
Smøres i en form/bradeplade 30x40 cm med kant
Æggehviderne piskes meget stive, sukker tilsættes samt vanilje 
Marensdejen smøres på den ubagte dej og drysses evt. med nødder
Bages på nedereste rille 200ºC i 30 min. 
Pyntes med flødecremen og frugter.
  
Tips: Læg evt. ekstra bagepapir i bunden, da den er slem til at blive sort i bunden (eller brug silicone bageunderlag under bagepapiret).