Logo

Skinkeschnitzler med pasta og spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skinkeschnitzler
1 pk.spinat pasta (Farfalle)
2 fed fint snittede hvidløg
200 g frisk spinat
½ frisk citron
olivenolie

Varm lidt olie på en pande og steg kødet 3-4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Tag kødet fra panden og hold det lunt i 2 minutter.
Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende let saltet vand. Hæld vandet fra og rist hvidløg i lidt olivenolie.
Vend med den frisk kogte pasta og spinat og smag til med citronsaft, salt og peber.
Server evt lidt ekstra citron til kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her