Logo

Strudsesteak med fem slags peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kød:
4 strudsesteaks - 3 cm. tykke (ca. 200 gram hver)
20 g smør
4 spsk stødt peberblanding (5 slags peber, fås i specialforretninger)

Sauce:
1 spsk sennep
2,5 dl piskefløde
10 g smør
2 spsk cognac
Salt

Hver steak saltes og vendes i peberblandingen, som trykkes godt ned i kødet. Smørret smeltes på en pande. Når det syder lægges kødstykkerne på. Steges ved kraftig varme i 2 minutter på hver side. Tages af panden og holdes varme. Sennep hældes i panden, blandes med stegeskyen og fløden tilsættes.
Blandes godt og koger ind til en tyk creme. Smørret tilsættes og til sidst den kødsaft, der er løbet ud mens kødet ventede. Kødet anrettes på et fad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her