
 
Superhurtig aftensmad med grillet kyllingebryst og årstidens
kartoffelsalat efter din smag. Du bruger kun 20 minutter i køkkenet på denne
sunde opskrift!
Arbejdstid: 20 min.
Marinering: 20 min. Grilltid: 15 min. Ikke fryse-egnet. (4 personer) 
 
#
4 kyllingebryster
med skind 
1 usprøjtet citron 
1-2 fed hvidløg 
1 tsk sort peber 
1 spsk olie 
 
Kartoffelsalat: 
1 kg kogte nye
kartofler 
1 rødløg 
2-3 kviste frisk
salvie 
2 spsk sherryvineddike
(eller balsamico) 
½ tsk Dijonsennep 
2 spsk valnøddeolie
(eller olie) 
 
Tilbehør: 
4-8 cocktailtomater 
*
 
Rør en marinade af
fintrevet citronskal, citronsaft, knust hvidløg og knust sort peber. 
Vend
kyllingebrysterne i marinaden og lad dem trække 20 min. 
 
Rør en dressing af
finthakket rødløg og salvie, vineddike, sennep og olie. 
Skær kartoflerne i
skiver eller tern, vend dem i dressingen og smag til med salt og peber. 
 
Tag
kyllingestykkerne op af marinaden og dup dem tørre med køkkenrulle. 
Pensl med lidt olie
og steg dem på en varm grill 5-8 min. på hver side. 
 
Server med
kartoffelsalat og grillstegte tomater. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin