Logo

Mortens oliven brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 øl
samme mængde vand
25 g gær
2 spsk salt
1 spsk sukker
peber
oliven efter smag
3 spsk olie
hvedemel til dejen er fast

Hæld øl og vand i en skål. rør gæren ud i det tilsæt salt, sukker og peber evt. andre krydderier!
kom olie og oliven i! tilsæt hvedemel lidt efter lidt til dejen er fast! tag dejen ud og ælt den godt samme på bordet!
kom dejen tilbage i skåle dæk den til med madfilm og stil i køleskab i min 12 timer
Tag dejen ud af køleskabet ælt den igennem form flûtes eller boller lad brødene hæve på pladen i 45 min pensel med vand eller mælk! bag dem ved 200 º til de er færdige ca 20 min

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.154 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her