Logo

Hundekiks, sunde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvedemel
125 g hvedekerner knækkede
125 g fuldkornsmel
2 tsk salt
4 dl vand
50 g hvedeklid
125 g rugmel
200 g havregryn gerne grovvalse
2 bouillonterninger
1 pakke gær
 
Dejen æltes godt, rulles ud i stænger og skæres i 4-5 mm tykke kiks, som
lægges på en bageplade.
Pensles godt med vand eller mælk.
Bages på ovnens midterste rille ved 200°C i 15 min. til de er helt hårde og
brune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her