Logo

Rødbeder i rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødbederne skrælles, skæres i stave ca 3 cm x 1 cm.
Kom 2 dele rødvin,
1 del rødvinseddike,
lidt sukker og
meget grofthakkede løg ved og kog til rødbederne er møre, men stadig faste
Serveres lune eller køles ned og kommes på glas sammen med lagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her