Logo

Frikadeller med løgmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frikadeller med løgmos

Frikadeller

500 g flæskefars

1 løg, hakket

1 tsk salt

80 g rasp

3,5-4 dl mineralvand

2 æg

1 knust bouillonterning

salt og peber

smør eller margarine

Tilbehør: kogte kartofler

*

Rør flæskekødet godt på maskine – med løg og salt.

Rør rasp i og spæd lidt efter lidt med væsken.

Rør kraftigt.

Tilsæt æg og knust bouillonterning og rør et par minutter.

Rør peber i og rør endnu 5 minutter.

Vær forsigtig med salt, da der anvendes bouillonterning i farsen.

Steg frikadellerne i smør eller margarine på panden.

Madopskrift billede

Løgmos

1 spsk majsolie

600 g store, nye løg

5 hele peberkorn

*

Smelt 1 spsk fedtstof i en gryde og tilsæt olie.

Rør de udskårne løg i og vend det nogle minutter, men lad det ikke brune.

Tilsæt 1¼ dl kogende vand og knuste peberkorn.

Lad det koge uden låg og ved ret svag varme, til løgene er meget møre.

Purér blandingen med lidt af væden og smag om nødvendigt til med lidt salt.

Server løgmosen til frikadeller og kogte kartofler.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her