Dej/Bund: 
200 g hvedemel 
100 g smeltet smør 
50 g flormelis 
1 æggeblomme 
evt. lidt vand 
Fyld: 
2 dl mosede hindbær med sukker eller hindbærmarmelade 
50 g smeltet smør 
50 g sukker 
Reven skal og saft af  ½ citron (kan undlades) 
150 g mandler
 
Tænd ovnen på 180°C, varmluft
Saml dejen til mørdej og rul den ud, så den kan beklæde en tærteform.
Forbag den i 10 min på 180°C med alufolie langs kanten så dejen ikke glider ned (kan undlades)
Smør hindbærrene på bunden, blend mandlerne som du selv ønsker dem, og rør dem så med resten af ingredienserne, som så kommes ovenpå hindbærrene.
Bages i 30-40 min, midt i ovnen på 180°C.
Tærten kan serveres med hindbærsorbet som dessert eller som kage til kaffen med flødeskum på.