4 store stykker kyllingebryst med skind 
50 g usaltet smør 
1 ½ dl piskefløde 
3 store faste æbler ca. ½ kg 
2 spsk rapsolie 
½ kg pillede skalotteløg 
3 spsk calvados
  
Steg kyllingeen i halvdelen af smøret med skindsiden nedad ved høj varme i 3 min., til de er gyldent brune. 
Vend, og steg 3 min. på den anden side.
Tilsæt halvdelen af fløden og småkog kyllingen i 20 min., til de er gennemstegte.
Udkern æblerne og skær dem i både, men lad skrællen sidde på. 
Steg skalotterne i olie i 10 min. ved middel varme på i en gryde. 
Tilsæt det resterende smør og æbler, og steg æblerne i 5 min., til de er gyldne.
Kom resten af fløden, calvados og halvdelen af æbleblandingen i gryden til kyllingerne, og giv det et hastigt opkog.
Anret og drys med resten af æbleblandingen. 
Servér med med en puré af selleri og kartoffel.